CS:GO'ya İçinde Hakaretler İçeren Türk Haritası Olan Güncelleme Geldi!


CS:GO'ya İçinde Hakaretler İçeren Türk Haritası Olan Güncelleme Geldi!
Ülkemizde deli gibi oynanmaya devam eden Counter Strike: Global Offensive oyunu için 1.6GB büyüklüğünde gelen güncellemede içinde Türk öğeler içeren bir harita da getiriyor!
Günümüzün en popüler oyunlarından biri olan ve her geçen gün yeni oyuncuların katıldığı Counter Strike: Global Offensive, ya da bilinen adıyla CS:GO için yepyeni bir güncelleme geldi.

1.6GB gibi oldukça büyük bir boyuta sahip olan güncellemede 7 yeni haritaWildfire adında yeni bir operasyon bileti, yeni kasa ve yeni skinlerin yanı sıra bir Counter Strike efsanesi olan Nuke haritası da yeniden yapılarak oyuna eklenmiş oldu.

Ancak bu güncellemede en dikkat çekici taraf ise Mikla isimli haritada bol bol Türk öğelerin bulunuyor olması olacak. Wildfire operasyon haritası olacak olan Mikla'da Türkçe duvar resimlerinin bulunduğu, Türk işi kebap dükkanları, Türk marketleri gibi detaylara sahip olan haritada aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk'ün de bir resmi bulunuyor. Fakat, gelin görün ki bu haritadaki Atatürk resmi, Türkçe yazılar falan saçma sapan olmuş.



Haritaya yukarıdaki gibi baktığınızda gayet güzel, fakat forumlarda ortaya çıkan detaylara göre aşağıdaki görsellere bakarak yorumları size bırakıyoruz.







Operation Wildfire'daki tek biletiniz sonrasında yeni konsepti severseniz 6 Dolar fiyatını ödeyerek 17 Haziran'a kadar oynama hakkı kazanabilirsiniz. Özellikle Türk haritasını barındırıyor olması ise yaklaşık 18TL'lik bir ödemeyle Operation Wildfire'ı oynamak için geçerli bir sebep gibi duruyor olsa da acaba Valve bu hakaret içeren detaylar için ne gibi bir açıklama yapacak göreceğiz.
İleri
« Geri
Geri
İleri »

DönüştürDönüştür İfadeİfade

Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.