Outlast, Steam Üzerinden Sadece 1 Dolara Satışa Sunuldu!


Outlast, Steam Üzerinden Sadece 1 Dolara Satışa Sunuldu!

Outlast'ın bulunduğu bir pakete sadece 1 dolar ödeyerek sahip olabilirsiniz
En iyi korku oyunlarından birisi olan Outlast, çoğu oyunyayıncısının oynadığı fakat fiyatı nedeniyle yayınları izleyenlerin çoğunun imrenerek izlediği oyunlardan birisi.Steam üzerinden 31 TL satış fiyatına sahip olan ünlü korku oyunu, Humble Bundle'a ait olan "Humble Indie Bundle 16" paketiyle birlikte sadece 1 dolara satışa sunuldu.

Humble Indie Bundle 16 paketi, müşterilerin istediği fiyatı belirlediği ve fiyata göre ödeme yaptığı özel bir paket. Burada bulunan bağlantı üzerinden ulaşabileceğiniz paket sayfasının en alt kısmında bulunan "pay what you want" (istediğini öde) kısmına tıklayabilir ve kendi ayarlayabildiğiniz fiyat etiketini 1 dolar olarak değiştirebilirsiniz. Humble Indie Bundle 16'nın 6 ve 8 dolardan fazla ödeme yapan kullanıcılar için özel hediyeleri de var.



Pakete sadece 1 dolar ödeyerek elde edeceğiniz Outlast, yanında Retro City Rampage DX ve Never Alone (Foxtales DLC'si de dahil) ile birlikte geliyor. Tüm bu oyunların sadece 1 dolara satışa sunulduğu Humble Indie Bundle 16, yaklaşık 11 gün sonra sona eriyor. Yani bu mükemmel fırsatı kaçırmamak ve Outlast'ı satın almak istiyorsanız acele etmenizi öneririm.
İleri
« Geri
Geri
İleri »

DönüştürDönüştür İfadeİfade

Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.