İPhone SE'nin Tanıtım Tarihi Kesinleşti

iPhone SE'nin Tanıtım Tarihi Kesinleşti
iPhone SE'nin ve yeni iPad'in tanıtacağı Apple etkinliğinin tarihi bir kez daha değişti.
Apple'ın yeni iPhone'u ve iPad'i tanıtacağı Mart etkinliğinin ne zaman gerçekleştirileceği uzun bir süredir gizemini koruyordu. Öncelikle bu etkinliğin 15 Mart tarihinde gerçekleştirileceği söylendi ve etkinliğin kesin tarihi olarak 15 Mart işaret edildi. Ardından bazı açıklamalara göre etkinliğin 18 Mart gününe taşındığı, beklenenden 3 gün daha sonra gerçekleştirileceği açıklandı. Fakat şimdi de BuzzFeed tarafından paylaşılmış olan habere göre Apple'ın etkinliği 21 Mart tarihine ertelendi.

2 kere tarihi ertelenen etkinliğin 21 Mart, Pazartesi gününde düzenlenmesi bekleniyor. Etkinliğin bu kadar önemli olmasının ve en ufak tarih değişimini önemsememizin nedeni, etkinlikte tanıtılacak olan yeni iPad (bazıları adının "iPad Air 3" olacağını söylüyor) ve eskiden "iPhone 5SE" olarak tanıdığımız iPhone SE.



Etkinlikte 4 inch'lik iPhone SE'nin ve 4GB RAM'e sahip olan, 9.7 inch'lik iPad'in yanı sıra yeni AppleWatch kayışlarını da göreceğiz. BuzzFeed'in kaynağı olan KG News'un ve AppleInsider'ın bildirdiğine göre Apple'ın etkinliği bir kez daha ertelemesindeki neden FBI ile aralarındaki sorun. Hatırlayacağınız gibi FBI, Apple'dan bir teröristin telefon şifresini kırmak için yardım istemişti ve Apple bu isteği reddetmişti. Apple'ın isteği geri çevirmesinin ardından teknoloji şirketleri, politikacılar ve kurumlar ikiye ayrılmışlardı. Bu konunun tartışmaları hala devam ediyor.
İleri
« Geri
Geri
İleri »

DönüştürDönüştür İfadeİfade

Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.