HTC, One M10’la İlgili İlk Tanıtım Görselini Paylaştı!

HTC, One M10’la İlgili İlk Tanıtım Görselini Paylaştı!
HTC’nin resmi Twitter sayfası, One M10’la ilgili ilk tanıtım görselini paylaştı.
Çıkan birçok söylenti, HTC’nin MWC 2016’da One M10modelini duyurmasının zor bir ihtimal olacağı yönündeydi ve öyle de oldu. Daha sonra bu duyurunun Mart’tan da ileri bir tarihte, 11 Nisan’da olacağına dair söylentiler çıktı. Ne kadar doğru olduğu bilinmez zira şirketten bu yönde resmi bir açıklama gelmedi, fakat HTC One M10’un varlığıyla ilgili ilk somut bilgiye dün gece saatlerinden itibaren ulaşmış olduk.

HTC, resmi Twitter sayfasından #powerof10 hashtag’i ile bir görsel paylaştı. Açık açık One M10 demelerine gerek yok sanırım, zira neye vurgu yapıldığı zaten ortada.


Kodadı Perfume olan HTC One M10’un, MWC 2016’daki tanıtılan akıllı telefon modelleri gibi etkileyici donanım özelliklerine sahip olması bekleniyor. 5.1 inç büyüklüğünde QHD AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM ve genişletilebilir 32 GB dahili hafıza, 12 MP UltraPixel arka kamera, 5 MP UltraPixel ön kamera ve bir de parmak izi tarayıcı. İşletim sisteminin ise HTC Sense 8’le birlikte Android 6.0.1 Marshmallow olması bekleniyor.
İleri
« Geri
Geri
İleri »

DönüştürDönüştür İfadeİfade

Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.