Cleaner Master Booster Pro 2.2.0


Cleaner - Master Temizleyici Pro güçlü bir Android temizleyici & hız artırıcıdır. Bu uygulama bellek güçlendirmeyi, çöp (ön bellek) temizlemeyi, oyun hızı arttırmayı, arama tarihçesini silmeyi, arama ve sms kayıtlarını silmeyi, uygulama yükleme/ön yükleme yönetimini içerir! Cihazınızı optimize edin & güçlendirin ve Android akıllı telefonunuzun patronu olun!
Cleaner RAM' inizi boşaltabilir & telefonunuzu %80 oranında hızlandırabilir, çöp & ön belleğinizdeki dosyaları silerek depolama alanınızı artırabilir, muhteşem oyun tecrübesi için oyun hızlandırıcı butonunu kullanın, istenmeyen tarayıcı arama tarihçesini silin, arama & sms kayıtlarınızı silerek gizliliğinizi koruyun ve yüklü uygulamaları yönetin & ön yüklü uygulamaları / sistem uygulamalarını devre dışı bırakın ve hatta bu saydıklarımızı yaparak bataryanızı koruyun!
Akıllı telefonunuz sürekli gecikmeli çalışıyor & donuyor mu? Bataryası hızla tükenip bir gün bile dayanmıyor mu? Özel telefon aramaları ve mesajların silinmesi mi gerekiyor? Cihazınızın CPU' su aşırı ısınıyor ve soğutulmaya ihtiyacı mı var? O zaman bu uygulama tam size göre! Tüm bu problemler için güçlü bir çözümdür! ""
* ÖZELLİKLER *
1. Bellek Temizleyici
Belleği (RAM) temizler ve cihazınızı yavaşlatan arka plan uygulamalarını / görevlerini bir dokunma ile ""Optimize Edici"" düğmesi ile kapatır. Bellek Temizleyiciyi kullanmak CPU aşırı derecede ısındığında telefonunuzu soğutur, telefonunuzu hızlandırır ve hatta telefonunuzun hızla tükenen bataryasını korur.
. Çö Temizleyici (Sistem Önbellek) 
Sistem önbellek çöplüğü & artık dosyalar gibi eski çöp dosyalarınızı kaldırın. Çöp dosyaları kaldırarak depolama alanınızı boşaltın & daha iyi performans için telefonunuzu optimize edin!
3. Oyun Hızlandırma Motoru
Sistem kaynağını oyununuza tahsis ederek, Oyun Hızlandırıcı telefonunuzun motorunu en iyi oyun ortamı tecrübesi için optimize eder! Çalıştırıldığında oyun hızını %20' den fazla oranda artırır. Bu özelliği telefon oyun oynama esnasında sık sık gecikmeli çalışıyor ve donuyorsa kullanın.
4. Arama Geçmişi & SMS Geçmişi Temizleyici
İstenmeyen her türlü arama kaydı & SMS tarihçesini / Metin Geçmişini tek tek kaldırarak gizliliğinizi koruyun. ""Tümünü Seç"" e dokunarak, tüm özel sohbetlerinizi bir dokunuşla kaldırabilirsiniz!
5. Arama & Tarayıcı Geçmişi Silici
Google Play mağaza arama geçmişinizi & varsayılan tarayıcı arama tarihçe gizliliğinizi güvence altına alın. Not panosu tarihçesini silmeyi ve dosya indirme yöneticisini dahi içerir
6. Uygulama Yöneticisi
Depolama alanınızı boşaltmak için kullanılmayan / istenmeyen uygulamaları topluca silin & Ana ekranınızı temizlemek için ön yüklemeli uygulamaları devre dışı bırakın!
7. Oyun Hızladırıcı Butonu
Oyun Hızlandırıcı foksiyonuna Android ana ekranındaki butona bir kez dokunarak ulaşın!
Desteklenen Diller
English, Español, Français, Deutsch, 简体中文, 繁體中文, 한국어, 日本語, Nederlands, Italiano, Português, Dansk, Magyar, Suomi, Norsk bokmål, Svenska, Pусский, Polski, Türkçe, Українська, Čeština, Ελληνικά, Română, Slovenčina, Српски, ไทย, Bahasa Indonesia, Bahasa Maleayu, Filipino (Tagalog), Tiếng Việt
* 30 Dil!
* Uygulama dilini değiştirmek istiyorsanız, lütfen Ayarlardan Dil seçeneğine gidin.

GÖRÜNTÜLER


Boyut : 7.7 MB

İleri
« Geri
Geri
İleri »

DönüştürDönüştür İfadeİfade

Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.