Türk Mühendislerden En Üst Seviye Şehir Güvenliği Sağlayacak Yazılım

Türk Mühendislerden En Üst Seviye Şehir Güvenliği Sağlayacak Yazılım
Türk mühendisler tarafından geliştirilen yazılım, şehir güvenliği konusunda ciddi bir ilerleme kaydetmemizi sağlayacak.,
Eğer Person of Interest dizisini izlediyseniz bu haberimizdeki sistem size pek yabancı gelmeyecektir.Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı'na katılan ve bu konferansta yeni yazılımı ''Akıllı Güvenlik Yönetim Sistemi (iSIM)''ni tanıtan Proline, ''güvenli şehir'' kavramını yeniden şekillendirme konusunda da oldukça iddialı.

Tamamen Türk mühendisler tarafından geliştirilen sistem, marka ve platformlardan bağımsız bir şekilde sensörler sayesinde verilere ulaşarak bu verileri işleyebilmekte. Ayrıca iSIM, farklı sistemlere entegrasyonu, tek bir merkezden yönetim avantajı ve karar alabilme/aksiyona geçebilme konusundaki hızlığı ile kullanım açısından da önemli bir kolaylık sağlamakta.

Proline’ın entegre ettiği sensör ve kameralar haricinde şehir genelinde bulunan otel, alışveriş merkezi, havaalanı ve stadyum gibi noktalara önceden yerleştirilmiş kameralardan da verilere ulaşabilen iSIM, akıllı video analiz algoritmaları sayesindede  operatörler tarafından takibi mümkün olmayan binlerce kameradan alınan görüntüleri inceleyerek herhangi bir alarm durumunda hızlı aksiyon alınabilmesi sağlıyor.

Örneğin sisteme kırmızı t-shirt'lü birini tespit etmesi komutunu verirseniz hem Proline'ın entegre ettiği kameralar/sensörler, hem de daha önceden kurulmuş kameralar aynı anda harekete geçerek hedefi aramaya başlıyor. Şüpheli olarak bulunan kişilerin de takibi başlıyor. Üstelik tüm bu işlemlerin tek bir merkezden kontrol edilebilmesi, maksimum verim alınmasını da sağlıyor.

iSIM'in yapabildikleri, şehir güvenliğinin de üst seviyeye çıkmasını sağlamakta. Şehirlerin özellikle güvenlik anlamında altyapısının gelişmesine ciddi katkıda bulunacak iSIM, güvenlik konusunda da vatandaşlara gereken huzuru verecek.


İleri
« Geri
Geri
İleri »

DönüştürDönüştür İfadeİfade

Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.